آغاز ثبت نام در مدرسه تابستانی مالیات بر درآمد اشخاص

۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۴ کد : ۱۸۷۹۹ اخبار و رویدادها
آغاز ثبت نام در مدرسه تابستانی مالیات بر درآمد اشخاص

دومین دوره مدرسه تابستانی مالیات بر درآمد اشخاص در اتحادیه اروپایی که با حمایت برنامه ژان مونه اراسموس پلاس برگزار می شود، برای شهریور سال جاری برنامه ریزی شده است. این برنامه در دو هفته اجرا می شود. هفته اول که به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود برای بازه زمانی شنبه 12 شهریور تا چهارشنبه 16 شهریور 1401 برنامه ریزی شده است. در این دوره استادانی از دانشگاه علامه طباطبائی (ره)، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه ایلام و دانشگاه شاهد و همچنین مدرسانی از سازمان امور مالیاتی و جامعه حسابداران رسمی به ارائه بحث می پردازند و از زوایای مختلف نظری و تجربی موضوع مالیات بر درآمد اشخاص را مورد واکاوی قرار می دهند.
علاقه مندان به شرکت در دوره می توانند از طریق منوی ثبت نام در این دوره ثبت نام نمایند. به افرادی که در این دوره شرکت می کنند و در جلسات کلاس حاضر می شوند گواهی حضور ارائه می شود.

نظر شما :